Young Innovators Program

Young Innovators program

Wat gaan we doen?

Onder begeleiding van een ervaren engineer ga je aan de slag met een technisch project op het gebied van duurzaamheid. We beginnen met niets, maar je zult verrast zijn met het eindresultaat. Dat beloven we! 

Je leert  ontwerpen, werken met machines als een 3d printer en lasersnijder, experimenteren, assembleren en testen. Je wordt door ons uitgedaagd en gaat vooral ‘doen’ en ‘ervaren’!

Voor wie is het?

Zit jij in de 2e klas van de VMBO, MAVO, HAVO of VWO? Ben jij nieuwsgierig hoe technologie werkt en waarom het werkt? En wil je aan duurzame technische oplossingen werken? Dan is het Young Innovators Program echt iets voor jou! Schrijf je in via onderstaande inschrijfformulier 

Wie is GoDare?

GoDare is a foundation made possible by two high-tech companies Lely and Gevasol. GoDare is based at the Lely Campus in Maassluis. The organization encourages young people and tech-professionals om te werken met oldskool en geavanceerde technologie en betrekt beiden bij educatieve en innovatieve projecten.  Onder één dak, met alle benodigde R&D kennis en middelen, waar jongeren en tech-professionals elkaar kunnen inspireren. 

Wat vragen we van jou?

Samenvattend

Inschrijfformulier -> schrijf je in voor dit project