Routebeschrijving GoDare

Algemene informatie bezoek

Wij zijn blij met elk bezoek aan GoDare. We zijn namelijk een plek voor iedereen. Jong en oud.

We zijn op de Lely Campus gevestigd en daardoor misschien lastig te vinden.

Om bij ons langs te komen moet je langs de Lely portier. Zorg ervoor dat je via ons bent aangemeld bij deze portier, dan kan je sneller verder.

Het liefst hebben wij dat onze bezoekers op de fiets komen. Dat is sowieso erg gezond, maar ook praktisch. We hebben een prachtige overdekte fietsenstalling en erg weinig parkeerplekken voor auto’s. 

De GoDare locatie is gevestigd op de Lely Campus.

Bezoekadres:
Stichting GoDare
Cornelis van der Lelylaan 1
3147 PB Maassluis (Lely Campus)

Fiets- of wandelverkeer (gele route):

Vanaf de Weverskade vlak voor de Arij van der Lelybrug (vanuit westelijke richting) linksaf slaan of net na de Arij van der Lelybrug (vanuit oostelijke richting) rechtsaf slaan. Volg het fiets- en/of wandelpad tot aan de rotonde. Ga hier met de klok mee driekwart rond. Vervolg je weg richting de portier – op de kaart het paarse vlak – en geef daar aan dat je voor GoDare komt. Sla na doorgang de eerste linksaf. Vervolg je weg tot je ter hoogte staat van het pand van GoDare (te herkennen aan groot GoDare op de gevel). Hier kan je de weg oversteken naar ons terrein. De fiets kan daar in de fietsenstalling gezet worden. De entree van GoDare is bij het blauwe kruis. 

Let op! Deze route is niet geschikt voor gemotoriseerd verkeer!

Auto- of motorverkeer (rode route):

Vanaf de Westlandse weg afslaan, over de Arij van der Lelybrug richting de rotonde. De rotonde bij de eerste afslag verlaten. Bij het paarse vlak vind je de portier. Hier gaat de slagboom open nadat je hebt aangegeven dat je voor GoDare komt.

Sla na de portier linksaf en vervolgens de eerste afslag naar rechts. Rijd door tot voorbij de twee grijze loodsen aan je rechterhand. Hierachter vind je de parkeerplaats. De entree van GoDare is bij het blauwe kruis. 

Let op! Deze route is niet geschikt voor fietsers!