Meedoen bij GoDare

Word coach bij GoDare!

Bij GoDare zijn we altijd op zoek naar enthousiaste coaches. Om de beste ervaring neer te zetten voor zowel jongeren als de coaches zelf is het van belang dat er voldoende individuele aandacht is. Uit ervaring weten wij dat er best een drempel kan zijn om je aan te melden. Daarom vertellen wij graag wat meer over wat het inhoudt om coach te zijn en wat we van je verwachten. Ook kun je je aanmelden om eens vrijblijvend te komen kijken.

En twijfel je dan nog steeds? Als coach heb je unieke privileges. 

Klik hier!

Welke 'skills' moet ik hebben om een geschikte coach te zijn?

Bij GoDare zijn we altijd op zoek naar enthousiaste coaches die ons team komen versterken. 

Wij krijgen vaak de reactie:

"Maar ik ben helemaal niet 'technisch'!"

Dat maakt ook niet uit. Je wordt goed voorbereid op de workshops en er zijn altijd andere coaches die je ‘on the spot’ kunnen helpen. Daarbij zijn de meeste workshops niet van een niveau waarvoor je werktuigbouwkunde moet hebben gestudeerd. Hieronder sommen wij de belangrijkste kwaliteiten van een coach op.

Het allerbelangrijkste is enthousiasme. Het doel is namelijk om de jongeren te enthousiasmeren voor techniek en innovatie. Het team van coaches steekt elkaar dan ook vaak aan!

De workshops zijn sterk gericht op ‘doen en ervaren’. Durf dus aan te pakken en ook zelf te ontdekken en te onderzoeken. Fouten maken moet, daar leer je van, ook jij!

Onverwachtse gebeurtenissen, opdrachten die nét anders lopen of een ingewikkelde vraag van een leerling? Je pakt de koe bij de horens. Misschien kan je het niet alleen oplossen, maar je vindt wel altijd een antwoord!

Geen zorgen, je hebt geen stalen zenuwen nodig. De workshops spelen zich niet af op het scherpst van de snede, maar het kan zo nu en dan wel wat hectisch worden met alle enthousiaste leerlingen.

Zowel de leerlingen als het team moeten op je kunnen bouwen. Je bent niet voor niets een rolmodel! Kunnen we op jou rekenen om de workshops in goede banen te leiden?

Wat vragen we van je?

Kom eens vrijblijvend kijken

Mocht je geïnteresseerd zijn in GoDare en willen weten hoe jij daar een steentje aan kan bijdragen? Dan nodigen we je graag uit! Je kunt je voor alle workshops opgeven via het inschrijfformulier, dan zorgen wij ervoor dat je goed wordt opgevangen door één van onze teamleden.

Get In Touch

Ben jij benieuwd geworden hoe het is om te coachen, maar spelen er nog een paar vragen?
Laat gerust een berichtje achter hieronder, dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug.

Help youngsters
craft their curiosity
together