Donatie 75 jarig jubileum Lely

Doet u mee?

Waarom doneren?

Lely investeert al 75 jaar in de toekomst, onder andere via stichting GoDare! Toekomstige technologische innovatie hangt namelijk af van de jongeren van vandaag. Een toekomst waarin jongeren een betere wereld creëren door middel van technologie en innovatie. Dankzij onze aanpak stimuleren we hun nieuwsgierigheid naar technologie en innovatie en moedigen we hen aan om te creëren. Door onze makers van vandaag te verbinden met de innovators van morgen, bereiden we hen voor op een toekomst in technologie. Doet u mee? Uw donatie is meer dan welkom!

Hoe te doneren?

U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL19 ABNA 088 8759 711 t.n.v. Stichting GoDareVermeld bij de omschrijving dat het om een donatie ten behoeve van het 75 jarig jubileum van Lely gaat. Doneert u vanuit het buitenland dan kunt u gebruik maken van BIC (SWIFT) code ABNANL2A. Mocht u graag meer informatie ontvangen of op de hoogte gehouden worden, dan kunt u ons contactformulier onderaan deze pagina invullen of hier klikken.

GoDare in het kort

GoDare is een stichting, mogelijk gemaakt door twee de high-tech bedrijven Lely en Gevasol. GoDare is gevestigd op de Lely Campus in Maassluis. De organisatie stimuleert jongeren én tech-professionals om te werken met oldskool en geavanceerde technologie en betrekt beiden bij educatieve en innovatieve projecten.  Onder één dak, met alle benodigde R&D kennis en middelen, waar jongeren en tech-professionals elkaar kunnen inspireren. Meer weten? Klik hier  

Waar gebruiken we uw donatie voor?

GoDare's numbers

Meer informatie nodig om te kunnen doneren?